marți, 7 februarie 2017

Drama lui Madalin, baiatul de 15 ani care merge in maini din cauza unei boli necrutatoare. Gestul emotionant facut de parintele Petru Ciprian de la Biserica Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul Constanta pentru el. Stirile Kanal D

Pentru a afla drama prin care trece Madalin si familia acestuia accesati linkurile de mai jos:
http://stirilekanald.ro/77326

http://nastereasfantuluiioanbotezatorul.blogspot.ro/2016/12/in-parohia-noastra-sunt-foarte-multe.html


Corpul lui a devenit o temnita in care sufletul si mintea sunt prizonieri. Este nenorocirea ce s-a abatut asupra lui Madalin, un baiat de 15 ani din localitatea constanteana Lumina. Copilul este ingrijit si hranit de mama lui, care il creste singura, dupa ce tatal si-a pus capat zilelor. Intreaga poveste emotionanta o vedeti in materialul urmator. 

Se taraste cu ajutorul palmelor dintr-o incapere in alta. Pentru acest suflet chinuit de soarta, a merge, a vorbi sau a trai in normalitate inseamna iluzii desarte. Gandurile lui Madalin sunt captive intr-un corp care nu-si mai asculta mintea. 


Madalin s-a nascut cu o paralizie cerebrala necrutatoare, urmata de un retard si de o deficienta de auz. Doar mainile il mai asculta si il ajuta sa-si tina mintea antrenata.
Mama lui Madalin a dovedit ca este o luptatoare. Pe cat de greu ii este sa-si vada fiul cum se chinuie, pe atat de tare il iubeste.

„Prin gesturi imi spune ca vrea papa, ca vrea la toaleta, cand vrea pe banda, cand vrea sa scrie. Orice, prin gesturi”, spune Elena Condurache, mama lui Madalin.

De mai bine de un deceniu, femeia ii este si mama si tata lui Madalin. Sotul ei n-a mai suportat sa-si vada baietelul chinuindu-se, asa ca si-a incheiat socotelile cu viata.

RUGACIUNEA II DA PUTERE
Dupa rugaciune, madalin parca renaste pentru o clipa. De cand a aflat de drama lui. preotul Ciprian l-a ajutat neconditionat. Din propriile economii, parintele i-a cumparat surorii lui Madalin o masina, sa-si poata duce fratele in centrele de recuperare din tara.

Iar acolo unde omul nu poate vindeca, intervine credinta. Familia traieste numai din ajutorul de handicap al lui Madalin, o suma mult prea mica pentru nevoile lui. Ar avea nevoie de un sprijin financiar si de cineva care sa-i dea o sansa la normalitate.
Daca doriti sa-l ajutati pe Madalin, ne puteti scrie un mail la info@kanald.ro. Noi parasim aceasta familie cu o lectie invatata: sa crezi mereu in puterea de a te ridica. Madalin nu a incetat sa o faca.


Niciun comentariu: