vineri, 3 februarie 2017

Redirecţionarea a 2% din impozitul pe profit . Dacă doriţi să sprijiniţi BISERICA NAŞTEREA SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL CONSTANŢA. o puteţi face completând FORMULARUL 230 .Formularul trebuie depus la Administraţia Financiară de care aparţineţi (direct sau prin poştă), până la 15 mai. Multumim tuturor celor care au ajutat si vor ajuta Biserica. Dumnezeu sa va rasplateasca!



Ca urmare Biserica noastra roaga toti credinciosii binevoitori sa sustina aceasta cauza prin participarea la acest eveniment, daruind din dragostea dumneavoastra, avand incredintarea ca bunul Dumnezeu va intoarce insutit prin binecuvantare.

“Atat daruiesti cat iubesti!” Sa reintoarcem o parte din darurile lui Dumnezeu si sa lasam marturie pentru cei care vor veni ca am facut jertfa si am fost martori lui Hristos cel Inviat pe acest pamant binecuvantat.




Parohia Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul Constanta      
  Cont bancar IBAN: RO64ROIN20303803201009218
               deschis la  BANCA RIB CONSTANTA
   Cod de identificare fiscala (CIF):   14286086

De ce e bine să folosiţi prevederea 2%:
  • Nu vă costă nimic! (decât efortul de a completa formularul)
  • Banii vă sunt reţinuţi oricum. Dacă nu completaţi formularul, ei se duc la stat. Dacă îl completaţi, se duc unde vreţi dvs.
  • Vă puteţi asigura că aceşti bani merg către o comunitate pe care doriţi să o sprijiniţi.
Mai multe informaţii despre această prevedere găsiţi pe: www.doilasuta.ro

Dacă sunteţi salariat şi doriţi să direcţionaţi partea dvs. către  BISERICA NAŞTEREA SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL DIN CONSTANŢA,

descărcaţi FORMULARUL 
   

Imprimaţi documentul, completaţi secţiunea I., plus semnătura dvs. şi data completării. Formularul trebuie depus la Administraţia Financiară de care aparţineţi (direct sau prin poştă), până la 15 mai (data înregistrarii sau a postei).

Niciun comentariu: