luni, 19 decembrie 2016

In parohia noastra sunt foarte multe cazuri sociale, umanitare care necesita o atentie deosebita .Intotdeauna acestea au fost solutionate cu ajutorul preotilor si a enoriasilor din parohie dar foarte rar am adus in atentia publica aceste fapte de milostenie.Cazul lui Madalin Condurache din comuna Lumina este unul dintre aceste cazuri...De 15 ani sufera de tetrapareza spastica si este tintuit intr-un scaun cu rotile. Sa luptam impreuna pentru Madalin!


Madalin Condurache, in varsta de 15 ani, diagnosticat cu tetrapareza spastica si multe alte boli grave inca de la nastere este fiul nostru duhovnicesc  de 6 ani. Madalin este un baietel frumos,luptator, crescut si inconjurat cu multa atentie si dragoste de mama si sora lui dar in acelasi timp nu stie ce inseamna sa alergi, sa dansezi, sa te bucuri de viata de adolescent impreuna cu familia si prietenii ...pe propriile picioare. Mereu are nevoie de un insotitor, de cineva care sa-l ridice din pat, sa-l aseze in scaunul cu rotile, scaun care i-a devenit prieten si dusman in acelasi timp. Pentru ca Madalin a crescut foarte mult iar transportul este o mare problema, parintele Petru Ciprian Pricop le-a daruit un autoturism marca Dacia usurand astfel aceasta problema dificila cu care se confruntau. Deplasarile, RCA-ul , ITP-ul si toate celelalte cheltuieli legate de autoturism vor fi suportate de catre parohia noastra.

Madalin, a fost primit cu bucurie in familie si nu se gandea nimeni ca are probleme de sanatate.Imediat parintii au observat atunci ca Madalin ar avea ceva probleme de sanatate, au consultat mai multi medici, iar in cel mai scurt timp cautarile si intrebarile lor au primit un raspuns cutremurator: tetrapareza spastica. Acest diagnostic cutremurator nu a putut fi acceptat de tatal lui Madalin, acesta
punandu-si capat zilelor  lasand o sotie indurerata cu doi copii, ultimul cu probleme grave de sanatate.

Mama si sora lui Madalin sunt modeste, sensibile,cu frica lui Dumnezeu in ciuda tuturor greutatilor vietii ...

De 6 ani incercam sa ii ajutam impreuna financiar pentru problemele medicale ale lui Madalin (proteza auditiva, sedinte de recuperare, de tratament balneoclimateric), cu lemne, produse alimentare deoarece are nevoie de  un regim alimentar sanatos si tot ceea ce mai au nevoie. 

Nr.tel. contact ELENA CONDURACHE (mama lui Madalin) 0731/27.59.36




















Niciun comentariu: